top of page
BANDERA VALENCIA.png

ERASMUS K1.1

ingles .jpg
saaaaa.png
ESPAÑITA.png

MOBILITATS:

Vicen Sorribes i Carmina Goterris van viatjar a Irlanda (Dublin) del 10 al 23 de juliol a realitzar el curs: “ICT for Teaching in Ireland: A practical course to incorporate Information Technology into Teaching”la primera i “B1-B2 Active English” la segona.

1.jpg

Manolo Mata i Àngels Pérez també viatjaren a Irlanda (Dublin) a un curs de metodologia CLIL.

2.png

Isabel Moraleda a França (Canes).

“ Exploitation pédagogique et didactique d’œuvres d'art dans l’enseignement du FLE”.

El curso realizado tenía como objetivo principal la creación de actividades utilizando como base las diferentes artes, así como el perfeccionamiento del francés en la competencia oral y escrita tanto en comprensión como en expresión.

5.jpg

Joan Ferrer i Josep Goterris a Finlàndia a un curs sobre el sistema d’ensenyament Finlandès. Structured Educational Visit and training seminar- Finland. Va consistir en visitar centres educatius de diferents nivells per a veure la forma de treballar, tipus un job shadowing però estructurat.

7.png
6.jpg
8.png

Difusió del programa en radio Vila-real (Rosa i Xelo).

Curs 2016-17

 

Un dels objectius inclosos dins del projecte KA101 aprovat al 2015-16 era la preparació i elaboració d’un projecte KA219.

El KA219 és un projecte ambiciós que suposa treballar coordinadament amb centres educatius d’almenys 3 països europeus distints per l’intercanvie de bones pràctiques i/o elaboració de productes intel·lectuals aconseguint la participació activa de l’alumnat.

Durant el procés de preparació i recerca dels millors partners, Xelo Palau va crear un vídeo de presentació del centre.

El KA219 sol·licitat s’anomena: “ART and ICT against bullying and cyberbullying”.

Si aconseguirem la beca suposaria la mobilitat del nostre alumnat als països dels nostres socis: Letonia (Riga), Itàlia (Mazara del Vallo) i Grècia (Iraklio).

9.png

Felipe Usó. Florencia. Curs: Social Media in the ClassroomEl curs tracta sobre l'ús de les xarxes socials a l'aula i les seves eines com a mitjà atractiu per als estudiants.En aquest curs he après a utilitzar la tecnologia social a les classes mitjançant activitats de treball en grups petits i parelles. Es posa l'accent en les plataformes més populars com Facebook, Twitter, Instagram, Edpuzzle i Youtube. S'explica una àmplia gamma d'activitats d'ensenyament pràctic per fer les classes més eficaces i agradables.

10.png
11.png

Alex Zarco.En el curso Erasmus+ KA1 que realizó Álex en Islandia (Iceland: landscape and legends), pudo estudiar y expresar las sagas islandesas a través de varios formatos: teatralización, artes visuales, literatura,… Además visitó diferentes paisajes del suroeste islandés relacionados desde antaño con los primeros pobladores de la isla. La ruta realizada en Þórsmörk(Thórsmörk, el bosque te Thor), al noroeste del volcán Eyjafjalla hizo conscientes a los participantes no sólo de la belleza de Islandia sino también del duro clima al que se enfrentaron los primeros asentamientos humanos en esta parte del mundo.

13.png
12.png
14.png

Rosa Solaz i Xelo Palau. Suecia,Finlandia i Estonia.

“De Estocolmo a Tallin: el norte entre el este y el oeste” El curso en general trató de generar conocimiento y comprensión sobre el patrimonio cultural europeo, su divergencia, su coherencia y su interdependencia con otras partes del mundo. . El curso «De Estocolmo a Tallin» tiene como objeto la interacción entre diversas influencias en la parte septentrional del Mar Báltico: geología y geografía de la región, diversidad lingüística y migración, vikingos y la Liga hanseática, las esferas de influencia sueca y rusa / soviética en la religión, la política y la cultura.

15.png
16.png

J. Miquel Muchola

Curso realizado por el profesor José Miguel Muchola Pitarch de 14 días en el “College International de Cannes”.

  • Formación en francés, Niveles B1 y B2.

  • Formación en FLE con las sesiones de “Les Outils du Théâtre en classe de FLE”

  • Integración en todas las actividades con los grupos internacionales de profesores de todos los grupos de FLE durante las dos semanas de su curso.

18.png
21.png
19.png
20.png
bottom of page