top of page
BANDERA VALENCIA.png

ERASMUS K102.1

ingles .jpg
saaaaa.png
ESPAÑITA.png

FORMACIÓ PROFESSIONAL

El treball de l’equip Erasmus+ no acaba amb aquest dos projectes, sinó que amplia el seu àmbit a la Formació Professional.

Sol·licitud ECHE 2018-2020. Erasmus Charter for Higher Education Application eform.

Suposa aconseguir el marc general de qualitat per poder sol·licitar beques per a realitzar pràctiques formatives a l'ensenyament superior (CFGS Estètica Integral i Benestar).

Pendent d'aprovació.(1 OCT 2017). No aprovada.

El nostre objectiu és poder sol·licitar, el pròxim curs, el nostre propi KA102 i KA103.

Aquest curs hem demanat un KA102 “VET learner and staff mobility” per a alumnes de grau mitja del cicle formatiu de d’Estètica i Bellesa. S’anomena: "Trendy: Trends in dressmaking, desing and beauty". Es crea un consorci (un projecte comú entre 4 centres): IES Ciutat de l'aprenent, IES Serra de Mariola, IES Sivera Font i l’IES Francesc Tàrrega.

Consisteix en la realització de pràctiques formatives en la ciutat de Salerno (Itàlia) durant 1 mes. Seran 5 alumnes les que aquest curs 2016-17 gaudiran d’aquesta beca que es completarà el pròxim curs amb 7 mobilitats més.


 


 

Guanyadors del concurs de vídeos del SEPIE “Descubre tu talento en FP” en la modalitat d’alumnat amb el video “mamá quiero ser peluquera” de Patricia Branchadell, Laura Catalán i Vicen Sorribes. Entrega del guardó a Madrid. Desembre de 2016.
 

FCT’S EUROPA (Conselleria)

Un alumne de 2n de CFGM de perruqueria ha aconseguit la beca per a realitzar el seu període de pràctiques del cicle a Irlanda i viatjarà d’1 de juliol a Dublin. Una alumna del mateix grup, Marta Gil s’ha quedat en llista d’espera.

  • Jornada técnica de formación de solicitantes de movilidades de FP conv. 2016. Albacete,19 de septiembre de 2016. Asistentes:Carmen Fita y Vicenta Sorribes.

  • Seminario de contacto: “Exchange of good practices to succeed in applications, Project managements and impact”. Zaragoza, del 25 al 27 de Enero de 2017. Asistente:Vicenta Sorribes.

  • Jornadas informativas sobre los proyectos KA2. Castellón, febrero 2017 Asistente: Juan Ferrer.

k2.png
k3.png
k6.jpg
k5.png
k7.png
k9.jpg
bottom of page